Skip to content

Trouwreportage of bruidsfotografie in Den Haag

De dag waarop jij en je partner elkaar trouw beloven, is en blijft ook vandaag de dag een heel speciale gebeurtenis. Jouw bruiloft wil je natuurlijk op een mooie en professionele manier laten vastleggen. Daarvoor heb je een fotograaf nodig die is gespecialiseerd in bruidsfotografie. Hij kan als geen ander alle mooie momenten registreren, zodat jouw onvergetelijke dag voor altijd zal blijven stralen in een reeks mooie beelden die zijn samengebracht in een schitterend fotoboek.

Fotoshoot bruidspaar

Een belangrijk onderdeel van bruidsfotografie is de fotoshoot. Hierbij neemt de fotograaf de regie in handen en stelt jullie op je gemak. Hij vertelt het bruidspaar waar ze moeten gaan staan en geeft advies over de houding. Dankzij de professionele aanpak van de fotograaf ontstaat er een prachtige reeks foto’s waar de liefde vanaf straalt en waarin jullie blij, ontspannen en spontaan overkomen.

Bruidsfotografen in Den Haag

Ik ben Roos, ik woon in Den Haag met mijn lieve man, en twee kleine boys.

Vroeger tijdens mijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten had ik nooit gedacht dat ik trouwerijen zou gaan fotograferen, dat is toch geen kunst.

Echt wel! Ongedwongen en onopvallend  fotografeer ik al jullie emoties. Iedere lach, iedere traan, alle unieke momenten. Ik stel jullie op je gemak tijdens de fotoshoot en ik zal er voor  zorgen dat dit een prachtig mooi foto verhaal wordt om te koesteren.

Wie ben jij

Deze plek is nog vrij voor een bevlogen bruidsfotograaf

Oog voor de details

Een goede bruidsfotograaf heeft oog voor de details. Staat er iets scheef op de tafel waar het diner wordt geserveerd, dan zet hij dat eerst even recht. Ook denkt hij na over de belichting dat het bruidspaar in staat stelt om op elk moment het mooiste van zichzelf te laten zien.

Bruidsfotograaf denkt mee

Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. Daarom moet die dag worden vastgelegd op de manier die jullie willen. Niet wat de fotograaf, maar wat het bruidspaar belangrijk vindt, moet je straks kunnen terugvinden in het fotoalbum van jullie huwelijk. De fotograaf denkt dan ook met het bruidspaar mee en neemt van te voren met hen de dag door. Jullie zijn de hoofdrolspelers. Op welke momenten willen jullie in de schijnwerpers staan? Het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, het overhandigen van de trouwringen, de kus?

Bruidsfotografie Den Haag

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw bruiloft in een reeks prachtige foto’s weet vast te leggen? Dan ben je bij fotografiedenhaag.nlop de juiste plek. Maak hier een keuze uit de beschikbare fotografen in Den Haag en omstreken.

Tags: bruiloft, fotograaf, den haag, bruidsfotografie, trouwreportage