Skip to content

Dit zijn de fotografen in Den Haag.

Wij zijn de fotografen die je kunnen helpen aan de mooiste foto’s. Of je nu opzoek bent naar een familieshoot, new born, zakelijk portret of productfotografie, wij zijn de specialisten die jouw fotodromen waar kunnen maken.

Met Den Haag als uitvalsbasis fotograferen wij door heel Zuid-Holland.

Rogier Chang fotografeert werk. Of eigenlijk, mensen en hun werk. Ondernemers, vakmensen, ambachtslieden, uitvinders, pioniers. Gedreven mensen, soms zelfs extreme mensen, die altijd een expert in hun eigen vakgebied zijn. Mensen die hun ziel en zaligheid in hun werk leggen. Hij is nieuwsgierig naar hun drijfveren, hun passie, hun fascinatie, hun eigenaardigheden.

Elke foto die Rogier Chang maakt begint met vragen. Hij is nieuwsgierig naar hun drijfveren, hun passie, hun eigenheid. Pas als hij die begrijpt, is Chang in staat om een perfect beeld te creëren en zijn hoofdpersoon een natuurlijke en geloofwaardige uitstraling te geven.

Rogier ChangRogier Chang (1973) werkt en woont in Den Haag, waar hij eerder de fotografie opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten volgde. Inmiddels kan hij terugkijken op ruim 18 jaar ervaring in het maken van reportages en documentaires. Met zijn documentaire project ‘Waarom doe jij wat jij doet?’ ontmoet vakman Rogier Chang andere vakmensen. Ze vinden elkaar in hun toewijding en creativiteit.

Bas Adriaans werkt sinds zijn afstuderen aan de kunstacademie nu ruim 20
jaar voor opdrachtgevers. Zijn werk bestaat uit reclamefotografie, portretten & bedrijfsreportages.
Samen met de opdrachtgever wordt er gekeken wat er nodig is om het perfecte beeld te maken voor de specifieke toepassing.

Bij portretfotografie kijkt Bas graag eerst rond wat mooie plekken zijn voor de fotografie, na het opbouwen van het licht & kennismaking met het model start de fotoshoot.
De juiste kleding, sprekende lichaamshouding, blik in de ogen. Bas legt vast wat hij ziet en ervaart, het moment van connectie tussen geportretteerde en de fotograaf.
Na de fotografie worden de foto’s verfijnd d.m.v. beeldbewerking. Een studio op locatie is ook mogelijk, deze kan ik op verzoek opbouwen.

fotograaf bas adriaans

Maurits Giesen zijn foto’s kenmerken zich door een klassieke, degelijke, rustige, soms poëtische stijl. Portretten worden veelal geschoten op locatie, waar hij zich graag laat inspireren door de ruimte en architectonische lijnen.

Werk van zijn hand verschijnt in magazines als Quote, Helden Magazine, Quest, Esquire, Playboy, Holland Herald, Runner’s World en Filosofie Magazine. Naast redactioneel werk, fotografeert hij ook voor bedrijven en instellingen (o.a. ABN AMRO, Rabobank, Binck Bank, ABP, GAK, BDO, UWV, NVVE, Saltro, Vastgoed en WUR).

Kambiz Rajabzada is de meest getalenteerde productfotograaf in Den Haag. 
Kambiz voelt zich in zijn fotostudio als een vis in het water. De technische foto-tovenaar die hij is, weet precies hoe hij moet omgaan met glimmend materiaal. Denk bijvoorbeeld aan horloges of sieraden, glas of andere metalen artikelen.
Glimmende of spiegelende objecten legt onze productfotograaf Den Haag haarfijn, helder en zonder hinderlijke reflecties vast op de gevoelige plaat. Kiest u voor een luxe of een meer robuuste uitstraling? Dat kan met behulp van een glossy of houten ondergrond prima worden gerealiseerd.

Roos Jooren woont in Den Haag met haar lieve man, en twee kleine boys.

Vroeger tijdens mijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten had ik nooit gedacht dat ik trouwerijen zou gaan fotograferen, dat is toch geen kunst.

Echt wel! Ongedwongen en onopvallend  fotografeer ik al jullie emoties. Iedere lach, iedere traan, alle unieke momenten. Ik stel jullie op je gemak tijdens de fotoshoot en ik zal er voor  zorgen dat dit een prachtig mooi foto verhaal wordt om te koesteren.