Portretfotografen in Den Haag

Een portret maken is een kunst op zich. Waar vroeger die rol was voorbehouden aan schilders, is dat steeds meer overgenomen door de fotograaf. Zij zijn de moderne meesters die over de kwaliteit beschikken om een afbeelding van een gezicht te laten spreken. Wanneer je naar de afbeelding kijkt, word je aandacht gevestigd op de blik in de ogen. Bovenal geeft een goede portretfoto de essentie weer van de persoon die voor de camera poseert. 

Goede portretfotografen hebben een eigen stijl. Bekijk hier hun overtuigende portfolio’s.

Maurits Giesen

+31 (0)6 53 83 1326 m@auritsgiesen.nl    www.mauritsgiesen.nl
Den Haag

Maurits Giesen is portretfotograaf en zijn foto’s kenmerken zich door een klassieke, degelijke, rustige, soms poëtische stijl. Portretten worden veelal geschoten op locatie, waar hij zich graag laat inspireren door de ruimte en architectonische lijnen.

Werk van zijn hand verschijnt in magazines als Quote, Helden Magazine, Quest, Esquire, Playboy, Holland Herald, Runner’s World en Filosofie Magazine. Naast redactioneel werk, fotografeert hij ook voor bedrijven en instellingen (o.a. ABN AMRO, Rabobank, Binck Bank, ABP, GAK, BDO, UWV, NVVE, Saltro, Vastgoed en WUR).

Casting portretten

Bas Adriaans

+31 6 54 24 11 87       mail@basadriaans.nl         www.castingportfolio.nl

 Fahrenheitstraat 245, 2561DV Den Haag

Als je je wilt inschrijven bij een castingbureau is goed om recente castingfoto’s te hebben. Maar ook als je reeds staat ingeschreven bij een modellenbureau is het up-to-date houden van je modelportfolio belangrijk.
Bas Adriaans fotografeert je op een naturelle wijze, hierdoor ontstaat jouw pure look. Diverse kleding wissels is mogelijk, je hebt zelf de keuze uit de lengte van de shoot en het aantal te ontvangen foto’s.
Na bewerking worden de foto’s in kleur en zwart wit aangeleverd.

Mike van Hees

+31 (0)6 43 43 76 29

Adres: Kuinrestraat 88, 2541XA,  Den Haag
Mike van Hees (1975) is een freelance fotograaf die woont in, en werkt vanuit Den Haag.
 
Hij is een documentaire fotograaf die gespecialiseerd is in portretfotografie.
 
In 2011 studeerde hij af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.
 
Mike heeft een oog voor detail en gebruikt licht op een creatieve manier. Het karakteristieke van zijn 
foto’s is dat ze schilderachtig zijn. Hij laat de omgeving meewerken en zijn foto’s hebben een speelsheid. 
Hij werkt graag op locatie en heeft een studio in Den Haag.
 

Wat voor prachtig portretfoto wil jij laten maken?

Jezelf laten portretteren is om verschillende manieren belangrijk. We leven in een tijdperk waar het beeld heel belangrijk is. Steeds meer mensen schakelen bijvoorbeeld een fotograaf in om een profielfoto voor sociale media te laten maken. Door een goede portretfoto val je beter op en onderscheid je jezelf van de rest.

Casting portfolio

Wie tegenwoordig een casting portfolio maakt, komt niet meer weg met foto’s waaruit geen persoonlijkheid naar voren komt. Wil jij kans maken om te worden uitgekozen dan moet jouw foto een unieke uitstraling hebben. Een casting director is op zoek naar iets unieks. Een professionele portretfotograaf is in staat om dat wat jou uniek maakt tot uiting te laten komen in een portret.

Familieportret

De tijd even stil zetten, gebeurt tijdens het maken van een familieportret. Het legt een moment vast tijdens het leven van een familie. Foto’s waar misschien eeuwen later nog naar wordt gekeken door de nazaten. Natuurlijk is een portretfoto ook tijdens het leven een mooie herinnering. Een mooie ‘ouderwetse’ papieren prent, ingelijst aan de wand, daar mag je graag naar kijken. Familieleden waarvan in de loop der tijd de een na de ander wegvalt, blijven op dit familieportret voor altijd bij elkaar.

Portretfotografie Den Haag

Ben je op zoek naar een fotograaf die jezelf of je familie op een mooie manier weet vast te leggen? Dan ben je bij fotografiedenhaag.nl aan het juiste adres. Maak hier een keuze uit de beschikbare fotografen in Den Haag en omstreken.

Tags: Portret, fotograaf, familieportret, den haag, casting portfolio