Portretfotografen in Den Haag

Een portret maken is een kunst op zich. Waar vroeger die rol was voorbehouden aan schilders, is dat steeds meer overgenomen door de fotograaf. Zij zijn de moderne meesters die over de kwaliteit beschikken om een afbeelding van een gezicht te laten spreken. Wanneer je naar de afbeelding kijkt, word je aandacht gevestigd op de blik in de ogen. Bovenal geeft een goede portretfoto de essentie weer van de persoon die voor de camera poseert. 

Goede portretfotografen hebben een eigen stijl. Bekijk hier hun overtuigende portfolio’s.

Maurits Giesen

070-jouwnummer       m@auritsgiesen.nl    www.mauritsgiesen.nl

Maurits Giesen (Wehl, 1980) ronde de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst af in Den Haag. Hij is portretfotograaf met reputatie en een onderscheidende eigen stijl. Daarom kan hij onder zijn vaste klanten magazines rekenen zoal Quote, Helden en Quest. Hij fotografeert voor ABN-Amro ……
Hij heeft in Den Haag geen eigen studio maar werkt uitsluitend op locatie.

Portretfotograaf

070-jouwnummer        jouwmail@email.nl    www.jouwwebsite.nl

Deze portfolio is nog leeg. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Deze portfolio is nog leeg. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

portretfotograaf

070-jouwnummer        jouwmail@email.nl     www.jouwwebsite.nl

Amet venenatis urna cursus eget nunc scelerisque viverra mauris in aliquam sem fringilla ut morbi tincidunt augue interdum velit euismod in pellentesque massa placerat duis ultricies lacus sed turpis tincidunt id aliquet risus feugiat in ante metus dictum at tempor commodo

Wat voor prachtig portretfoto wil jij laten maken?

Jezelf laten portretteren is om verschillende manieren belangrijk. We leven in een tijdperk waar het beeld heel belangrijk is. Steeds meer mensen schakelen bijvoorbeeld een fotograaf in om een profielfoto voor sociale media te laten maken. Door een goede portretfoto val je beter op en onderscheid je jezelf van de rest.

Casting portfolio

Wie tegenwoordig een casting portfolio maakt, komt niet meer weg met foto’s waaruit geen persoonlijkheid naar voren komt. Wil jij kans maken om te worden uitgekozen dan moet jouw foto een unieke uitstraling hebben. Een casting director is op zoek naar iets unieks. Een professionele portretfotograaf is in staat om dat wat jou uniek maakt tot uiting te laten komen in een portret.

Familieportret

De tijd even stil zetten, gebeurt tijdens het maken van een familieportret. Het legt een moment vast tijdens het leven van een familie. Foto’s waar misschien eeuwen later nog naar wordt gekeken door de nazaten. Natuurlijk is een portretfoto ook tijdens het leven een mooie herinnering. Een mooie ‘ouderwetse’ papieren prent, ingelijst aan de wand, daar mag je graag naar kijken. Familieleden waarvan in de loop der tijd de een na de ander wegvalt, blijven op dit familieportret voor altijd bij elkaar.

Portretfotografie Den Haag

Ben je op zoek naar een fotograaf die jezelf of je familie op een mooie manier weet vast te leggen? Dan ben je bij fotografiedenhaag.nl aan het juiste adres. Maak hier een keuze uit de beschikbare fotografen in Den Haag en omstreken.

Tags: Portret, fotograaf, familieportret, den haag, casting portfolio