Skip to content

Bedrijfsfotograaf Bas Adriaans

Bas Adriaans fotografie
Fahrenheitstraat 245
2561DV Den Haag
+31 6 54 24 11 87

www.basadriaans.nl
www.castingportfolio.nl

Bas Adriaans fotografeert in Den Haag sinds zijn afstuderen aan de kunstacademie. Al 20 jaar zet hij zich in voor heel verschillende opdrachtgevers. Zijn werk bestaat uit reclamefotografie, portretten & bedrijfsreportages.

Samen met de opdrachtgever wordt er gekeken wat er nodig is om het perfecte beeld te maken voor de specifieke toepassing.

Bij een bedrijfsreportage, wordt een serie gemaakt die het verhaal vertellen van uw bedrijf of instelling. De unieke eigenschappen van het bedrijf worden d.m.v. fotografie of film vastgelegd. 
De foto’s bestaan uit portretten, handelingen, processen, overzicht van de werkomgeving en exterieur van uw bedrijfspand. 
Bedrijfsreportages worden vaak gebruikt voor website content, folder of displays voor beurzen.

Bij portretfotografie kijkt Bas graag eerst rond wat mooie plekken zijn voor de fotografie, na het opbouwen van het licht & kennismaking met het model start de fotoshoot.
De juiste kleding, sprekende lichaamshouding, blik in de ogen. Bas legt vast wat hij ziet en ervaart, het moment van connectie tussen geportretteerde en de fotograaf.
Na de fotografie worden de foto’s verfijnd d.m.v. beeldbewerking. Een studio op locatie is ook mogelijk, deze kan ik op verzoek opbouwen.

Bekijk hier zijn portfolio, of ga direct naar zijn website.

fotograaf bas adriaans
Bas Adriaans