Skip to content

Bedrijfsfotografen in en rond Den Haag

Rogier Chang

Portretten, bedrijfsreportages en reclamefotografie… Bedrijfsfotografie.nl biedt álle fotografie aan die een bedrijf nodig zou kunnen hebben. Rogier fotografeert geënsceneerde reportages en portretten. Kambiz en Peter richten zich op de product en studio fotografie. Ze werken al 20 jaar in Den Haag en kennen de stad op hun duimpje.

Bas Adriaans

070-jouwnummer        jouwmail@email.nl    www.jouwwebsite.nl

Bas Adriaans fotografeert in Den Haag sinds zijn afstuderen aan de kunstacademie. Al 20 jaar zet hij zich in voor heel verschillende opdrachtgevers. Zijn werk bestaat uit reclamefotografie, portretten & bedrijfsreportages.

Samen met de opdrachtgever wordt er gekeken wat er nodig is om het perfecte beeld te maken voor de specifieke toepassing.

Daphne Verlaat

070-jouwnummer        jouwmail@email.nl     www.jouwwebsite.nl

Amet venenatis urna cursus eget nunc scelerisque viverra mauris in aliquam sem fringilla ut morbi tincidunt augue interdum velit euismod in pellentesque massa placerat duis ultricies lacus sed turpis tincidunt id aliquet risus feugiat in ante metus dictum at tempor commodo

Zachte huid en zacht licht

De newborn fotograaf zal tijdens de fotoshoot kiezen voor zacht licht. Daardoor komt het nog zo zachte huidje van de baby het best tot zijn recht. Ook lichte babykleertjes doen het goed op de foto. Om dit effect nog te versterken, kunnen ook de ouders lichte kleding dragen.

Waar moet je op letten bij een newborn fotoshoot?

Om jou en jouw baby mooi in beeld te brengen, moet je zorgen voor optimale omstandigheden. Zo moet de ruimte waar de fotosessie plaatsvindt lekker warm zijn. Baby’s zijn het meest voldaan wanneer ze net hebben gegeten. Denk van te voren na wat je graag op de foto’s wilt terugzien. Vergeet de details niet! Die schattige kleine voetjes en handjes mogen natuurlijk niet ontbreken.

Newborn fotografie Den Haag

Ben je op zoek naar een Newborn fotograaf die jouw pasgeboren baby laat stralen in een serie prachtige afbeeldingen? Dan ben je bij deze fotografen op de juiste plek. Maak hier een keuze uit de beschikbare newborn fotografen in Den Haag en omstreken.

Tags: newborn fotoshoot, baby, fotograaf