Voor wat de mooiste dag in je leven wordt, kies je ook liefst een trouwlocatie uit die jouw droomhuwelijk mee kleur geeft. Den Haag beschikt over een aantal prachtige gelegenheden die prima geschikt zijn voor deze onvergetelijke dag. Om jou en je partner, in de drukke periode van keuzes maken omtrent uitnodigingen, het feestmenu, de muziek enz., te ontlasten hebben wij voor jou een aantal schitterende trouwlocaties op een rijtje gezet. Stuk voor stuk zijn deze gelegenheden uitermate geschikt voor jullie gedenkwaardige dag.

Trouwlocatie Groenmarkt

Deze mooie zaal, waar vroeger de Vierschaar recht sprak, is smaak- en sfeervol ingericht en neemt je mee naar de pracht en praal van de 16de eeuw. De trouwzaal, die tevens de oudste kamer is in het historische pand, biedt zitplaats voor 27 personen. De totale capaciteit van deze ruimte is groot genoeg om 75 genodigden te ontvangen. Hapjes en drankjes kunnen niet genuttigd worden in de zaal en het strooien van confetti of rijst is, uit praktische overweging, niet toegestaan. Wie graag aangepaste muziek wil om de trouwpartij op te luisteren, kan deze zelf meenemen. De prijzen zijn heel uiteenlopend en variëren naargelang het tijdstip. Deze locatie leent zich perfect voor een romantisch en sprookjesachtig huwelijk.

Strandpaviljoen Zuid

Het strandpaviljoen Zuid is één van de weinige locaties in Den Haag waar je het zand onder je blote voeten kunt voelen tijdens jouw speciale dag. Wat de weergoden ook in petto hebben, jullie huwelijksfeest zal nooit in gedrang komen. Deze locatie biedt ontzettend veel mogelijkheden en jij bepaalt hoe heel de dag er zal uitzien. In een idyllisch kader, waar de zee het land ontmoet, het jawoord geven hoeft geen droom te zijn maar wordt hier werkelijkheid. Vanaf het moment dat jij heel het concept hebt bedacht, kun je alles uit handen geven en wordt jullie grote dag een onvergetelijk feest in alle facetten. De bruidsfotograaf zal dankbaar gebruik maken van al de elementen die deze plaats te bieden heeft en van deze memorabele dag een tastbare herinnering maken.

Hotel Des Indes

Stellen die dromen van een vorstelijk huwelijk zullen hun gading zeker vinden in het prachtige Hotel Des Indes. De ceremonie gaat door in het Salon Baron van Brienen, waarna je jullie gasten uitnodigt in de adembenemende balzaal. Al naargelang het aantal genodigden kun je een verzorgde receptie met allerlei lekkers genieten, of samen met jullie gasten dineren in Salon Jacques Garcia. Dit Salon werd genoemd naar de vermaarde Franse interieurarchitect die in 2005 de renovatie van het pand op zich nam en de koninklijke uitstraling als geen ander wist te bewaren. Het vroegere stadspaleis is makkelijk te bereiken voor de gasten, ook al ligt het midden in de stad. Hotel Des Indes leent zich ook uitstekend voor schitterende fotoshoots, waarbij de bruidsfotograaf het wondermooie decor vakkundig laat meespelen in zijn fotoreportage.

Het Spaansche Hof

Dit stadspaleis uit de 17de eeuw heeft tien prachtige zalen en een mooi verzorgde royale binnentuin. Dit maakt dat deze plek, gelegen in de binnenstad van Den Haag, een uitgelezen decor vormt voor een sprookjesachtig huwelijk. Omdat zowel de ceremonie, de eventuele koffietafel, de gezellige receptie met lekkere hapjes en drankjes én het avondfeest op dezelfde locatie kan gepland worden, hoef je niet verder uit te kijken naar geschikte gelegenheid. Dat Het Spaansche Hof heel makkelijk te bereiken is, draagt mee aan de voordelen van deze locatie. Met de Best Wedding Deal kun je voor een betaalbare prijs alles uit handen geven zodat jij en je kersverse echtgenoot of echtgenote, relaxed kunnen genieten van jullie mooiste dag.

Kasteel de Wittenburg

Elkaar het jawoord geven in Kasteel de Wittenburg is als trouwen in het kasteel van je droomprins. Het is een traditioneel gebouw dat elegantie uitstraalt en prima geschikt is als locatie voor jullie mooiste dag. Het personeel is ontzettend gastvrij en vakbekwaam. Er is niets dat aan het toeval overgelaten wordt en je zal precies het feest krijgen dat je in gedachten hebt. Zowel de ceremonie, de gezellige receptie en het avondfeest kunnen op één locatie gepland worden. Je kunt jullie feestdag, vanaf het eerste tot het laatste moment, een heel eigen toets geven zodat het echt helemaal jullie droomdag wordt. Ook de bruidsfotograaf zal zich hier kunnen uitleven en deze betoverende locatie tot zijn recht laten komen in jullie huwelijksreportage.

Nutshuis

Dit prachtige gebouw, in het hartje van de stad, werd in 1920 opgetrokken en deed tot 2002 dienst als bankkantoor. Intussen gaven reeds heel wat stellen hun jawoord in de smaakvol ingerichte Commissarissenzaal en beleefden het feest van hun leven in de indrukwekkende Bankhal. Het Juni Café zorgt op een vakkundige manier voor de catering en wat ook jullie wensen zijn, ze worden steeds met een glimlach uitgevoerd. Niet alleen de huwelijksceremonie kan hier voltrokken worden, ook voor de receptie en een groots avondfeest kun je rekenen op de diensten van het Nutshuis.

De Prael

Reeds 17 jaar zet Brouwerij De Prael zich in om mensen die niet te werk gesteld kunnen worden in het gewone arbeidscircuit, een zinvolle baan te bieden. Deze plaats werd, in navolging van vestigingen over heel het land, geopend in 2018. De bedoeling van deze brouwerij is om hun zelf gebrouwen bier aan de man te brengen en iedereen mee te laten genieten van het opzet. De ruimten doet industrieel aan en heeft een aparte sfeer die, wanneer je van deze stijl houdt, prima geschikt is voor trouwpartijen. Er is een uitgebreide keuze aan gerechten en de bediening gebeurt door enthousiaste medewerkers die bovendien ontzettend vriendelijk en meedenkend zijn.